:: L O V E ::

"I may write anything I want, U may think anything U want"
"The right to write, it's mine. To judge ? it's yours"

Kami dah kahwin ! yeaayy !

Muhammad Zulfa Nabil

Monday, March 29, 2010

empty..

my heart, my soul n my mind are feeling EMPTY
eventho there are lots of friends around me,
i still feeling EMPTY
my LIFE...
it's EMPTY
kenapa???
wish to b at somewhere
away from everything

Wednesday, March 24, 2010

here comes the pain..again.....

maybe single suits me more...yes i think it is...people can blame me...its up to u...but d truth, d pain, i'm d one who feels it....i can stand it if i'm d one that u hurt but when it comes to my family, i'm so sorry...no compromy...

do not promise if u can make it...do not give me false hope if u dun mean it...don't juz don't if u do it juz to impress me....

i'm so sorry...maybe i'm juz not d right girl yet for u...

Tuesday, March 23, 2010

home sweet home...

bile da blk kampung rs tamo blk shah alam da....kat kampung happy jee...tade yg judge aku, yg nak amik kesempatan ke or yg nak pretend2 nih....

rase xpuas lagi bergosip mosip dgn emak n adik2...xpuas lg baring2 kat peha emak sambil suh emak main2 rambut....alaaaaa....kat kucing2 lg laa....xpuas lg nak bergomol momol dgn kucing2 suma....xdpt tgk dorg sume membesar...blk je tetibe da 2times bigger than d last time i saw them...haihhh...rugi ouh..

kat kampung pun bole mkn byk2....xpyh byr...tade sape nak kisah....bole x nak duk kat kampung sampai bile2..pleaseeeee.... T_T

Monday, March 22, 2010

no more u as my BEST FRIEND
i won't TRUST u anymore
i'm taking BACK my trust on u
you r NOTHING to me..
daaaa.....

Thursday, March 18, 2010

kepala sesak...

da xnak study tp kenape nak kna study lg..abah, tlg lah fhm...sy da xnak study...if abah btol2 nak sy ada degree, pls let me further my study in different course...i dun mind to start all over again...plsss...pls understand my feeling...it's so tense to b a part 8 student...and it's more ashamed when i'm d only part 8 student in my course...sigh~

i'm sorry that i've made u dissapointed with me...my fault...my mistake...my flaw...i'm stupid...abah,i wish u cud hear what my heart is talking right now...i'm crying inside...and it's painful...i didn't mean to let u down....i wanna make u proud with me....but juz pls let me...let me start all over again...i promise u things won't b d same....

semangat sy dah hilang abah...hati sy dah xde kat PAMS lg....sy mintak maaf abah...

Tuesday, March 16, 2010

     few days da x bukak blog nih, lots of stories yg nak d share same2..huhuhu..i dunno how to start my writing dis time....where to start eh?? emmm..clubbing..heheh...after quite a long time my nights were so boring, i finally got back my fun night last friday...yippiiee..!! rootz best cume sempitnya..pack gile2 smpi bile dance pun asik nak t'langgar org je...haih~
     eh lupe pulak, last friday tu 1st time clubbing dgn mahathir lah rupanya..hahahahh...to mahathir, sorry if ada my behavior yg awk x suke mlm tu...xsedar loh..huhuhu...n thanks k for coming n thanks jgk utk moment moment yg selepas tu.. :P...sgt x boleh lupa ok..hahahahah..had a wonderful night with u...haihhh..wish i cud turn back d time...
     the nex day, i was talking all d time kan mahathir...n its something yg jarang2 aku jd mcm tu..hahahah...i was talking talking n talking from d moment we left the gardens till we entered the mid valley till we took the train to kl sentral n till mahathir met d clients...hahahah...bile mahathir p jmp client, aku t'pakse duduk kat table len sbb xblh kacau dorg berdiscuss...dr pkul 1 pm smpi 6 pm ok.....bygkn lah aku t'pks duduk for 5 hours and suffered sbb xblh nak ckp lgsg..sbb xde org nak ajak borak...haihhh...rs mcm nak join je org table sebelah tp kang igt aku gila pulak...da la ms tu dress up aku mcm indon je okey!!...ni mahathir pny psl la ni...huhuh..nex time bg lah baju yg cantik2 sket or maybe nex time i shud bring my own stuff anywhere i go...in case jd lg benda2 yg x d sangke mcm ni..huhuhuh....
     sunday pulak, aku, mahathir n ain dating bertiga k...3some..hahah...pegi timesquare teman ain shopping, mkn-mkn n tgk movie sampai lah ain collpases sbb dia x sihat plus excited sgt shopping utk awek dia..heheh...eh, n thanks again kat madir banje sy eyeliner, dress n cute snow cap..thanks awk..heheh
     my entry dis time sampai cni je la kot...siyes xde idea nak ckp pe lg...byk bnd yg jd tp xtau cene nak tulis..huhuhu...maybe nex time...till then, take care ya...
     

Thursday, March 11, 2010

berita baik n berita buruk..

today adik2 sy sibuk call..sorang call sbb happy sorang lagi sedih..alaa cian..i wish i cud be around my family right now..sigh~ congrats to my brother farez for ur spm result..x sangka huh..hard work pay off kann..after this welcome to campus life...sekejap je da besar kan...rs mcm baru je marah2 my lil' brothers..baru je mandikan dorang..suapkan makan...kena teman dorang pegi taman..huhuh my other brother farizul, dun b sad ok..maybe bkn rezeki plus pengadil tu mmg bongok..lagipun cukup cukup lah medal yg da ade kat rumah tu..x tau nak letak mane da...hahah...i miss you..my gossip partner.. :( my youngest bro, adik kecik pulak..ha, goodluck for ur 200m tomorrow ok school's sprinter..hahah... hope to be around all of u soon...really2 missing u..!!

love is all around.. :)

happy tgk my close friend back in relationship with her boyfie.. :)
this is d season of love i guess..mane2 pegi pun semua mcm tgh so in love kann..syasya + syahir..emma + afifi....ain + fieza...hahah...ain...my bestfriend ever...no matter who u loved or in love with, i'll always supporting u ok..

talking bout love..i have my own perception...when 1 side gives MORE, d other side will gives LESS...yes, dis is true...trust me..

Wednesday, March 10, 2010

reminisce..

kdg2 aku teringat balik
those bitter things..
sakitnya sampai skrg terasa..!!
teringat bukan sbb syg
tp sbb menyesal kenal kau..!!
sbb kau mak abah aku menangis..
tau tak..pukimak..!!
abah aku layan kau mcm anak sendiri
sbb tau kau dah tak ada bapak
mak aku lagi laaa..
sanggup lupe aku n masak ape yg ko suke mkn
kdg2 siap tapau kot suruh bg kat mak kau
mak kau yg layan aku mcm sampah tu..!!!
demn la kau..!!
ko ckp kat aku ape..
kau maki abah aku sbb aku serang betina tu..
woi..!!
mak n adik kau dulu halau n hina aku
pernah ke aku nak lawan balik..
pernah ke aku nak maki balik..
aku mmg menyesal sgt
menyesal kenal kau..
menyesal bwk ko masuk dlm family aku
sbb skrg hati family aku semua terluka..
semua sbb kau la fucker..!!!
i dont ever wanna see ur face again..
or hear ur name..
coz now u r like an ASSHOLE

pertama kali....

bile tgk sume org pun da start berblogging, rase mcm nak join gak..huhuh..my 1st time nih and FYI, i really am bad in writing..heheh..but who cares huh..

hmmm, rase mcm ok jgk kan nak 'meluahkan perasaan' kat sini....bole gune harsh words x..bole x?? if xbole pun still nak gune jgk..ye lah mane tau nanti ade mase mood tgh x baik ke or tgh marah kat someone ke kannn..heheh~

so, 1st story in my blog...FRUST x dpt nak p keje..uwaaaa..!!! kecewa bangat...rase mcm putus cinta..hah....kalau x dpt p keje tu sbb ade exam ke or atok meninggal ke x pe la jgk kan...ni sbb x de kasut yg sesuai nak pakai...wat d hell laaa...adoyai~...rugi rm80 for today..haihhh...da la tgh nak guna duit sgt2!!..huhuh...x pe lah..maybe bkn rezeki kot...

jap g nak p cari kasut dgn syasya..nak cari kasut yg murah and berkualiti..mane nak cari eh?? mesti cari sampai jumpa so esok n d next days bole p keje n kumpul duit byk2..hahah..sy 'mata duitan'...but i''ll earn dat money using my own effort k and yg penting halal...yepp, eventho sy nampak cam jahat n x berguna but i do care bout where n how d money come from..huhuh..thanks to my parents..mmuaaahhh...eventho sy anak n manusia yg x bape nak baik but still ade lg nilai2 murni yg my parents ajar yg masih sy praktikkan..heheh..

emmm, nak say sorry kat my friends and my 'cuppy cake' yg kena marah or terkena tempias mood sy yg x baik today...i'm so sorry...ye lah, konon td mcm putus cinta kann tu yg emo semacam..heheh..sory ya syg2 sme..love you...mmmuaaahhh...!!

now, mase utk TIDO...!!! will be updating dr masa ke semasa ok...pade hal aku x tau pun tah ade org follow tah x..hahah..but who cares huh..heheh...till then, see ya..daa~