:: L O V E ::

"I may write anything I want, U may think anything U want"
"The right to write, it's mine. To judge ? it's yours"

Kami dah kahwin ! yeaayy !

Muhammad Zulfa Nabil

Saturday, July 28, 2012

:(


kenapa bila sekali dah kena TIPU, rasa susah nak PERCAYA lagi ? ?


TRUST needs to be EARNED, not WASTED ! !


if only you are in my SHOE then you will know what i am feeling now :(





















Friday, July 27, 2012

sedangkan lidah lagi tergigit :)

     Dalam 2 bulan ni, hubungan aku dgn dia byk masalah...byk salah faham...aku dgn dia kerap sgt bergaduh sampai dua2 rasa bosan and aku sendiri rasa give up nak terus kan...apa punca gaduh ? tak tahu lah...tapi aku rasa dia mcm byk berubah...aku mintak dia jelaskan, dia ckp dia rasa dia mcm biasa je...aku x puas hati jadi aku pendamkan je...lama2 aku jadi memberontak...teruk juga lah aku dgn dia masa tu...dia buat aku balas balik, aku buat dia balas balik...last2 tak kemana...aku panggil dia bincang and aku jelaskan aku cuma nak 'dia buat aku ketawa macam dulu balik, senang hati walaupun ada masalah and bahagia je '...akhirnya itu yang berkesan...betul lah dalam hubungan, balas dendam tu tak bawa kemana....perbincangan juga yang elok :)
     Ada juga beberapa cerita aku dengar pasal dia dari kawan2 dia...aku tak tahu nak percaya ke tak...aku tanya dia sendiri dia tak mengaku...aku tak puas hati jadi aku cuba tanya sampai aku puas hati...last2 ada satu cerita ni dia mengaku....aku rasa kecewa gila...memang aku mengamuk teruk masa tu...mungkin dia menyesal, dia berjanji takkan ulang benda yang sama lagi...cerita2 lain, sumpah dia tak mengaku...wallahualam...pada aku, kalau benda tu fitnah fitnah lah....tp kalau betul, satu hari nnt akan keluar juga kebenarannya
    Tapi sekarang ni semua dah back to normal...baru aku faham orang kata pasang surut dalam perhubungan...walaupun jauh untuk sementara sekarang ni tp alhamdulillah semuanya ok...aku and dia sentiasa berhubung and jumpa bila ada kesempatan....aku banyak belajar jadi sabar and belajar untuk sentiasa beri yang terbaik...semoga jodoh aku dengan dia, semoga semuanya dipermudahkan...aminnn :)


i forgive all your mistakes
i won't be able to forget those mistakes,
but i'll try to tolerate
i know there's no one perfect
me and you both have flaws
hope these flaws will make us
COMPLETE