:: L O V E ::

"I may write anything I want, U may think anything U want"
"The right to write, it's mine. To judge ? it's yours"

Kami dah kahwin ! yeaayy !

Muhammad Zulfa Nabil

Monday, January 17, 2011

bla bla blahh

ini lahh nasib gune wifi uitm...office hour x blh bukak fb, twitter and etc...huhu....jd lah aku mcm org x betol golek sane golek sini sbb xtau dahh nak buat pe....last last teringat kat blog nihh...so conteng je la pape...huhu

hari ni settle suma masalah....dah dpt synchronized sume class n subjects...legaaaa...tgh nak daftar online jee..huhu....camni baru lahh smmgt sikit nak study...kalau x, nak bangun pagi punn rase mcm azab jee..hahahaha

btw, today my day is getting better.....dah okey dah tenang dah happy dah aman...dah semua lahh..hahaha.....nak share nape aku bole jd ok camni...

'always fill ur days with activities so ur heart won't be fill by sadness :)'

Sunday, January 16, 2011

STRESS !!

otak sy x bole benti pk...asik nak pk jee smpi kepala jd sakit....fifi, kalau kau ni saintis rase rasenya da byk bnd dah yg kau invented...hahahah

kalau kat shah alam dulu dulu, bile stress camni je mesti ade kwn2 yg support...mesti pegi lepak cuci mata..haha...i miss that moment...mesti bole pegi berjimba jimba...drink and drunk...sampai lupa masalah...huhu

tp tu dulu pny cite...skg kena igt azam baru...iman kena kuat fifi !! whatever it is, turn to ALLAH....ALLAH xkan uji umatnya dgn sesuatu yg xmampu di tanggung :)

Thursday, January 13, 2011

writing my blog AGAIN !! yeayyyy~

berbulan bulan da x tgk langsung pun blog nihh...kesian blog sy..haha...starting today since d new year has started, sy nak start berblog semule..hehe...hopefully my followers masih sudi nak follow n do leave any comment okeyy ?? :)

sampai cni dulu coz nak kena p class...will be back at 4.30 pm....will continue my writing if ade idea nak tulisss..heeee...till then...daaaa :)