:: L O V E ::

"I may write anything I want, U may think anything U want"
"The right to write, it's mine. To judge ? it's yours"

Kami dah kahwin ! yeaayy !

Muhammad Zulfa Nabil

Sunday, April 13, 2014

this is why i don't like you !


Haaa mcmana ? dah abis baca tak conversation kat atas tu ? hehe. Entri kali ni adalah pasal NURSYAQILLA SHAMSUDIN, ex gf kepada suami & satu-satunya ex gf suami yang aku TAK SUKA ! haha gila direct cakap. Maaf ya qilla out spoken sangat sebab aku mmg bukan jenis pura-pura mcm kau. Ooppppssssss

Semuanya mula bila aku & qilla ni ditakdirkan 1 hari tu bercakap dalam phone. Mula-mula semua okay. Aku tak ada masalah pun dengan dia ni. Setiap kali ada kesempatan nak berborak tu, mesti dia akan ckp my husband ( ms tu bf lg ) selalu call dia. Dia siap ckp kat aku dia selalu nasihat my hubby jgn call dia lg coz kesian kat aku yadaaa yadaaa. Ckp yang kalau dia kat tempat aku pun dia mesti sakit hati if bf terhegeh-hegeh kat ex gf lg. Okayy mula-mula aku mmg percaya habes hokayyy ! Mati-mati aku marah hubby aku masa tu. Ckp kat hubby kalau tak boleh sgt nak lupa qilla tu, pergi je lah balik kat dia and leave me !

Sampai lah 1 hari tu tergerak hati nak went through all of my hubby's private messages on FB & i found this conversation. Ouhh rupa-rupanya qilla pakai FB adik dia contact hubby aku. Kwangg kwanggg kwanggg kantoi. Bila baca semua content dalam tu, huh ! mmg terkejut habis. Kau berdusta rupanya syaqilla ! puiihhhhhh !

Sejak dari hari tu mmg kebencian aku kat dia tahap infiniti. And when i went through a deep intimate conversation with my hubby masa tu, baru lah hubby cerita semua and terbongkarlah semua. Kau adalah si kaki GEBANG TERHEBAT qilla.

AND THIS IS WHY I DON'T LIKE YOU ANYMORE ! ***harapmukacantiktapihatitakcantik***

Maka dengan ini harap semua tahu, kebencian aku kat dia adalah BERSEBAB dan kat atas tu lah sebabnya :D

Tiga hari tiga malam tiga petang menangis. pengsannnnnnnn.......

sekiannnnn....

* sangat mengharap kau baca entri ni

No comments:

Post a Comment