:: L O V E ::

"I may write anything I want, U may think anything U want"
"The right to write, it's mine. To judge ? it's yours"

Kami dah kahwin ! yeaayy !

Muhammad Zulfa Nabil

Tuesday, March 16, 2010

     few days da x bukak blog nih, lots of stories yg nak d share same2..huhuhu..i dunno how to start my writing dis time....where to start eh?? emmm..clubbing..heheh...after quite a long time my nights were so boring, i finally got back my fun night last friday...yippiiee..!! rootz best cume sempitnya..pack gile2 smpi bile dance pun asik nak t'langgar org je...haih~
     eh lupe pulak, last friday tu 1st time clubbing dgn mahathir lah rupanya..hahahahh...to mahathir, sorry if ada my behavior yg awk x suke mlm tu...xsedar loh..huhuhu...n thanks k for coming n thanks jgk utk moment moment yg selepas tu.. :P...sgt x boleh lupa ok..hahahahah..had a wonderful night with u...haihhh..wish i cud turn back d time...
     the nex day, i was talking all d time kan mahathir...n its something yg jarang2 aku jd mcm tu..hahahah...i was talking talking n talking from d moment we left the gardens till we entered the mid valley till we took the train to kl sentral n till mahathir met d clients...hahahah...bile mahathir p jmp client, aku t'pakse duduk kat table len sbb xblh kacau dorg berdiscuss...dr pkul 1 pm smpi 6 pm ok.....bygkn lah aku t'pks duduk for 5 hours and suffered sbb xblh nak ckp lgsg..sbb xde org nak ajak borak...haihhh...rs mcm nak join je org table sebelah tp kang igt aku gila pulak...da la ms tu dress up aku mcm indon je okey!!...ni mahathir pny psl la ni...huhuh..nex time bg lah baju yg cantik2 sket or maybe nex time i shud bring my own stuff anywhere i go...in case jd lg benda2 yg x d sangke mcm ni..huhuhuh....
     sunday pulak, aku, mahathir n ain dating bertiga k...3some..hahah...pegi timesquare teman ain shopping, mkn-mkn n tgk movie sampai lah ain collpases sbb dia x sihat plus excited sgt shopping utk awek dia..heheh...eh, n thanks again kat madir banje sy eyeliner, dress n cute snow cap..thanks awk..heheh
     my entry dis time sampai cni je la kot...siyes xde idea nak ckp pe lg...byk bnd yg jd tp xtau cene nak tulis..huhuhu...maybe nex time...till then, take care ya...
     

No comments:

Post a Comment