:: L O V E ::

"I may write anything I want, U may think anything U want"
"The right to write, it's mine. To judge ? it's yours"

Kami dah kahwin ! yeaayy !

Muhammad Zulfa Nabil

Wednesday, March 10, 2010

pertama kali....

bile tgk sume org pun da start berblogging, rase mcm nak join gak..huhuh..my 1st time nih and FYI, i really am bad in writing..heheh..but who cares huh..

hmmm, rase mcm ok jgk kan nak 'meluahkan perasaan' kat sini....bole gune harsh words x..bole x?? if xbole pun still nak gune jgk..ye lah mane tau nanti ade mase mood tgh x baik ke or tgh marah kat someone ke kannn..heheh~

so, 1st story in my blog...FRUST x dpt nak p keje..uwaaaa..!!! kecewa bangat...rase mcm putus cinta..hah....kalau x dpt p keje tu sbb ade exam ke or atok meninggal ke x pe la jgk kan...ni sbb x de kasut yg sesuai nak pakai...wat d hell laaa...adoyai~...rugi rm80 for today..haihhh...da la tgh nak guna duit sgt2!!..huhuh...x pe lah..maybe bkn rezeki kot...

jap g nak p cari kasut dgn syasya..nak cari kasut yg murah and berkualiti..mane nak cari eh?? mesti cari sampai jumpa so esok n d next days bole p keje n kumpul duit byk2..hahah..sy 'mata duitan'...but i''ll earn dat money using my own effort k and yg penting halal...yepp, eventho sy nampak cam jahat n x berguna but i do care bout where n how d money come from..huhuh..thanks to my parents..mmuaaahhh...eventho sy anak n manusia yg x bape nak baik but still ade lg nilai2 murni yg my parents ajar yg masih sy praktikkan..heheh..

emmm, nak say sorry kat my friends and my 'cuppy cake' yg kena marah or terkena tempias mood sy yg x baik today...i'm so sorry...ye lah, konon td mcm putus cinta kann tu yg emo semacam..heheh..sory ya syg2 sme..love you...mmmuaaahhh...!!

now, mase utk TIDO...!!! will be updating dr masa ke semasa ok...pade hal aku x tau pun tah ade org follow tah x..hahah..but who cares huh..heheh...till then, see ya..daa~

1 comment: